Contact

Fins Cultureel Instituut voor de Benelux

Boomstraat 14/3
1000 Brussel
België

+32 (0)2 513 0941 | info[@]finncult.be

Medewerkers

Kati Laakso photo: Inka Hyvonen

Kati Laakso

Directeur
kati.laakso[@]finncult.be

Voor haar komst naar Brussel was Kati Laakso cultuur- en communicatiemanager van het Fins Instituut in Japan. Daarvoor was ze onder meer werkzaam aan het Finse consulaat-generaal in New York en was ze betrokken bij het project World Design Capital 2012 Helsinki. Laakso bezit een gedegen kennis van de visuele sector en design, heeft ruime internationale werkervaring en is bedreven in het opzetten van multidisciplinaire projecten. Ze volgde een masteropleiding Handelswetenschappen aan de universiteit van Stockholm met een minor Kunstgeschiedenis, en heeft sindsdien in zowel haar werk als haar vrije tijd haar kennis van beide vakgebieden weten te benutten.

Twitter: @kate_valley

Instagram: @katevalley


Tiina Eerolainen Photo: Inka Hyvonen

Tiina Eerolainen

Administration Manager (maandag, dinsdag, woensdag)
tiina.eerolainen[@]finncult.be
+32 (0)474 282095

Tiina is al sinds 2011 verantwoordelijk voor de financiën, administratie en personeelszaken van het Instituut. Daarvoor gaf ze onder meer leiding aan de Belgische tak van een internationale ngo voor ontwikkelingssamenwerking. Tiina spreekt alle vier talen van het Instituut en heeft een grote interesse in literatuur.

Malin Bergstrom photo: Inka Hyvonen

Malin Bergström

Project Manager
malin.bergstrom[@]finncult.be
+32 (4)68 155672

Malin is verantwoordelijk voor projecten gecoördineerd en geleid door het Instituut, maar ook voor de dagelijkse communicatietaken en het TelepART-programma voor reissubsidie. Malin heeft in Groot-Brittannië en Estland gewoond en werkte voor haar komst naar Brussel aan het Fins Instituut in Estland. Ze heeft een achtergrond in kunst en communicatie en is een echte verhalenverteller, met een bijzondere interesse in strips en podiumkunsten.

 

Kaisa Ahvonen Photo: Nelli Salonen

Kaisa Ahvonen

CIMO-stagiaire van het Fins Nationaal Agentschap voor Onderwijs
kaisa.ahvonen[@]finncult.be

Kaisa is communicatiestagiaire op het Instituut. Ze helpt bij de communicatie en berichtgeving rond onze projecten en het bijhouden van onze socialmediakanalen. Kaisa is momenteel bezig met het afronden van haar master Franse taalkunde aan de universiteit van Helsinki. Haar grootste interesses zijn mode als kunstvorm, film en fotografie.