Cursussen Fins najaar 2017
  • Suomenkurssilaisia.web
11 juli 2017

De beginnerscursus (FI1), de vervolgcursussen (FI2, FI3 en FI4) en de intensieve cursus Fins vinden dit najaar plaats in de lesruimtes van het Fins Cultureel Instituut voor de Benelux. Net als dit voorjaar komen de cursisten ook nu weer van dinsdag tot zaterdag bijeen op het adres Boomstraat 14/3, nabij de Grote Zavel.

De docenten zijn deze herfst Tiina Karetvaara, Sanna Joutsijoki en Merja Heikkinen. De eerste cursus gaat van start op 26 september. Meer informatie vindt u op onze website onder ’Cursussen Fins’.

De cursussen gaan door wanneer een minimum van vijf deelnemers is bereikt. De kosten voor de beginners- en vervolgcursussen zijn € 250,- voor 28 lesuren van 45 minuten. De intensieve cursus, waarbij een hoger cursustempo wordt aangehouden, kost € 500,- voor 56 lesuren van 45 minuten. Het Fins Cultureel Instituut biedt ook privélessen aan, waarvan de kosten € 550,- voor tien lessen bedragen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Tiina Eerolainen.

U kunt zich tot en met 10 september inschrijven door te mailen naar: tiina.eerolainen@finncult.be. U wordt verzocht het cursusgeld bij de inschrijving over te maken op de rekening van het Fins Cultureel Instituut voor de Benelux.

Bij aanvang van de cursus stelt de docent de cursisten op de hoogte van het lesmateriaal, het schema en de vakanties.

 

Inschrijving, meer informatie en organisatie

Tiina Eerolainen, Administration Manager (aanwezig maandag t/m woensdag)

E-mail: tiina.eerolainen@finncult.be, tel. +32 (0)2 513 09 41.

**************** FILMAVOND ****************

Dit najaar organiseert het Fins Cultureel Instituut in eigen huis een Finse filmavond op 20 oktober 2017, om 19.00 uur.

U kunt zich hiervoor aanmelden bij Tiina Eerolainen: tiina.eerolainen@finncult.be.

************************

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

ANDER NIEUWS