Mobiliteit en uitwisseling en overige evenementen
  • cirko_kuva_kaapo kamu (2)_rajattu
Mobiliteit en uitwisseling en overige evenementen
De Benelux en Finland

De mobiliteit van professionals uit de gehele culturele sector is de kern van de werkzaamheden van het Fins Cultureel Instituut voor de Benelux. Het Instituut verstrekt beurzen voor reizen tussen Finland en de Benelux met betrekking tot tentoonstellingen en optredens, en stimuleert met reis- en accommodatiebeurzen eveneens bezoeken en uitwisselingen van professionals uit de culturele sector. Het Instituut vergemakkelijkt de internationale mobiliteit van onderzoekers, journalisten en andere culturele tussenpersonen. Mobiliteitsbeurzen van het Instituut zijn er zowel voor freelancers als voor werknemers van culturele organisaties, en zelfs voor de productie van voorstellingen op verschillende gebieden binnen de kunst.

2015: Timo Soppela (MUU ry, FI), Maaike van Langen (Circusstad, NL), Mariette Dölle (TENT Rotterdam, NL), Gilles Ledure (Flagey, BE) en Eva Neklayeva (Checkpoint Helsinki, FI).

2016: Jean Claude Idée & Nathalie Rimé (BE), Karlien Vanhoonacker (SPRING Performing Arts Festival, Pianofabrik, NL), Charlotte Vandevyver (STUK, BE), Anita van Dolen (Stadsschouwburg, Julidans, NL), Pierre Thys (BE), Samme Raeymaekers (BE), Frank van Berkel (de Doelen, NL), Nav Haq (Muhka), Sophie Lauwerts (Bozar, BE), Zoë Gray (Wiels, BE), Antoine Pickels (SIGNAL Festival, BE), Ivor Stodolsky & Marita Muukkonen (Perpetuum Mobile, FI)

2017: Dieter Van den Storm (Bozar, BE), Benoit Debuyst (BE), Paul Dujardin (Bozar, BE), Conrad Willems (BE), Sivi Valima (FI), Kees Christiaanse(KCAP, NL), Xander Vermeulen Windsant (XVW architectuur, NL), Egbert Fransen (Pakhuis de Zwijger, NL), Simon van Dommelen (LOLA, NL), Rainer Hoffman (SPRING, NL), Bram Coeman (Buda Kortrijk, BE), Tony Van der Eecken (BE), DAS Theatre (NL), Eva Giolo (BE), Pauline Miko (BE), Katariina Guthwert (FI)

Foto © Kaapo Kamu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

GERELATEERDE EVENEMENTEN

Fins Cultureel Instituut voor de Benelux
Boomstraat 14/3
1000 Brussel
België

Ontvang onze nieuwsbrief