Risto Kuulasmaa gekozen als nieuwe consultant van het Instituut in Nederland van najaar 2018 tot voorjaar 2019
  • Kuulasmaa, Risto
12 oktober 2018

©Yle Finland

Het Fins Cultureel Instituut voor de Benelux is actief in Finland, België, Nederland en Luxemburg, en gevestigd in Brussel. Om op de hoogte te blijven van alle trends en ontwikkelingen in de landen waarin het Instituut actief is, wordt samengewerkt met plaatselijke consultants.

Risto Kuulasmaa woont in Amsterdam. Als daadkrachtige ondernemer en senior advisor is hij een schakel tussen de zakenwereld, de entertainmentsector en de kunsten.

Hij is medeoprichter van het Europese online eventnetwerk voor influencers Tubecon en bedacht meerdere bekroonde televisieformats. Risto is adviseur in meerdere startups en bestuurslid van UNICEF Finland.

‘Ik ben blij om me in te mogen zetten voor nieuwe internationale ontmoetingen en samenwerkingen. Ik zie ernaar uit om een rol te vervullen als verbindende schakel voor een zinvolle kruisbestuiving tussen kunst, wetenschap en cultuur.’

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

ANDER NIEUWS

Warning: Use of undefined constant myOffset - assumed 'myOffset' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs2/23/finncult/public_html/wp-content/themes/wpbootstrap/single-news.php on line 64